četrtek, 28. avgust 2008

Povabilo h krožku Spominska knjiga Srednje medijske in grafične šole Ljubljana















Živjo!

Dobrodošli na blog Yearbook Srednje medijske in grafične šole Ljubljana!

Vabljeni ste, da se nam pridružite in s svojimi idejami, predlogi, prispevki, komentarji in fotografijami pomagate pri ustvarjanju najboljše spominske knjige do sedaj. Delo na spominski knjigi bo štelo med izbirne vsebine.


Vkolikor se želite aktivno vključiti v delo na spominski knjigi ter spremljati in beležiti dogodke na naši šoli v šolskem letu 2008/2009 (fotografija, članki, oblikovanje...) vas prosim, da do 5. septembra 2008 pošljete vaše želje ali predloge s polnim imenom in priimkom kot komentar na to objavo.

Lep pozdrav,

vaš mentor
Vladimir Janež



6 komentarjev:

Gregor pravi ...

Pozdravljeni!

Lepo bi bilo, da bi poleg fotografij razredov in posameznikov, ter dogodkov na šoli na zadnjih straneh YB dodali še stvari, ki bodo zaznamovale leto 2008/09 in še kaj.
Upam, da bomo letos skupaj naredili lepšo in boljšo spominsko knjigo kot lansko leto. Kar se pa razporeditve dela tiče, pa je najbolje, da bi se en dan skupaj dobili in bi vsak prevzel tisto kar ga veseli.
Lep pozdrav,
Gregor Mrdjen 4.e

Anonimni pravi ...

Strinam se z Gregorjem in si želim tudi sama prispevati k boljši in bolj udarni spominski knjigi saj se letos tudi jaz poslavljam s te šole in bi rada imela spomin na zadnje leto srednje šole =)
Anja Bratina, 4.e

vjanez pravi ...

Ok, lepo bi bilo, da dobimo še koga. Potem se bomo srečali v živo v šoli in določili naloge.

Anonimni pravi ...

Tudi sam sem pripravljen sodelovati pri letošnjem projektu spominske knjige! Zadnje leto šolanja na srednji šoli pač mora ostati v najlepšem spominu.
Jaka Steblovnik, 4.e

ančk pravi ...

kdaj bo sestanek??

Anonimni pravi ...

Tudi jaz se z veseljem javljam za sodelovanje pri spominski knjigi. Vidimo se na prvem sestanku.

Lp Zajc